dimecres, 27 de juny de 2007

Ministres, per a fer què?

El poble posem uns polítics al poder, o ens ho pensem, per fer una feina (el QUÈ) i perquè la facin de la millor i més eficient manera (el COM).
Darrerament s’ha reobert la polèmica de si CiU ha de tenir ministres a Madrid o no. He de recordar que tant CDC com UDC cón dos partits nacionalistes catalans, i els seus dirigents ja saben el que això vol dir.
CiU faria bé de centrar el debat en el QUÈ, en quin és l’objectiu social, econòmic, cultural i polític per a Catalunya i quin és el camí, o Full de Ruta detallat, per aconseguir-lo (el Partit Nacional Escocès està sent ben clar i els va força bé). Si el debat se centra en una part del COM, en si ministres a Madrid o no, a més d’evidenciar que l’altre debat no existeix, accentua el cansament i la desafecció de l’electorat, que té la sensació que els seus polítics en lloc que fer la feina que caldria es preocupen més d’encimbellar-se en uns determinats càrrecs.
I com que ells no ho diuen o, si ho fan, no ho acabem de capir, el poble ens veiem obligats a demanar-los més i millors explicacions: ministres, per a fer què?

4 comentaris:

Joan ha dit...

Per a fer què? Molt fàcil, perquè en Duran vol ser ministre i prou

Joel ha dit...

cdc faria bé de separar-se d'una vegada d'unió

Mercè ha dit...

no estic d'acord amb en Joel. CiU és una marca que funciona i catalunya necessita un partit fort per afrontar els reptes de país pendents amb tant de tripartit

joel ha dit...

mercè, ciu no acaba d'arrencar tot i el desgavell del tripartit. S'ho han de fer mirar. Potser si se separen d'unio poden marcar un pertfil més sobiranista. Amb Unió sempre es podrà pactar després de les eleccions...

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes