dijous, 6 de desembre de 2007

Qui té por del PP?

El diputat del PSC (PSC-PSOE) Joan Ferran critica els mitjans de comunicació nacionals perquè, segons ell, són poc "pro-governamentals".
I ho relaciona amb el fet que, altre cop segons ell mateix, donen informació des d'una òptica massa catalana que no s'està de titllar barroerament de "crosta nacionalista".
Gràcies senyor Ferran per dir-ho tan clarament: l'òptica catalana no és l'òptica governamental. O dit d'una altra manera, el govern actual té una altra òptica, sens dubte la del partit al qual serveix el diputat Ferran, el PSOE, que no és altra que l'òptica espanyola.
Senyor diputat, digui-ho clar: li molesta o s'avergonyeix del fet català i es troba millor o més tranquil instal·lat en l'espanyolitat. Molt bé, vostè és lliure. Però no ens faci combregar amb rodes de molí. Sigui valent, adoni-se'n i, cregui'm, no se n'avergonyeixi, alliberi's!
Altrament potser haurà de pensar a afiliar-se al PP, li riuen totes les gràcies, se n'ha adonat?

2 comentaris:

Roger ha dit...

És veritat. El PP i el PSC-PSOE cada cop s'assemblen més. D'ençà de la mani que els dos blocs, el català i l'espanyol que cada vegada es visualitzen més clarament.

Pere Segura ha dit...

Desgraciada una política buida e contingut, esclava de les banalitats, de gambada curta, que en el seu patinar de pensament, només cerqui remugar i assajar de posar el dit a l'ull de l'adversari.
Ben sovint, lluny de la seva intenció, assenyalen el que falta i contrari al que diuen:
Els mitjans de comunicacó TV3 i Catalunya Radio, haurien de tenir més segell catalanista. N'han perdut.
I faria falta que sentíssim més, en veure-la o escoltar-la, el bateg de la nació, no només catalanisme desarrelat.

Pere Segura

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes