dijous, 3 de gener de 2008

Les 7 condicions de CiU

Acabo de llegir a la premsa les 7 condicions que CiU, per boca del nostre candidat Duran, posa a en Zapatero per votar la seva investidura.
Estrictament parlant em semblen molt encertades. Ara bé, encara tinc presents les condicions de CiU per votar a favor la Constitució Europea i altres negociacions recents.
No hem d'oblidar qui té la paella pel mànec quan es tracta de governar Espanya. Ho dic perquè, altrament, correm el perill de crear frustració i malaguanyar actius importants de CiU.
Crec que per guanyar credibilitat hauríem de concretar més les condicions. També crec que hauríem de debatre en els òrgans interns dels partits que formen CiU quines condicions posar.
Personalment sóc partidari d'un enfoc més finalista: quines opcions de vot, de president d'Espanya i quines condicions ens acosten més a la nostra plena sobirania, o llibertat o independència?
Confio que ho podrem debatre.

1 comentari:

Pere Segura ha dit...

La questió és,"també", si no compleix les condicions, i ens necessita per la investidurs, dixarem que guanyi el PP?
O bé: De debó preveieu que ens necessitarà?
O bé: Com sabem que aquesta vegada complirà? "Cundo dije "digo", dije "Diego".
I d'on treiem que serem tant forts: per no referir-nos a gent no convergent, quants convergents pensen votar en blanc, donat el candidat que tebim?

CDC!: més val que faci altra cosa que no politiqueria de vol gallinàci. Afirmem el que som i el que volem com gent de la nostra pàtria, Cagtalunya, i prou.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes