dissabte, 9 de febrer de 2008

Sequera a Catalunya?

L'actual Govern de Catalunya parla de la sequera que pateix el nostre país. Ens anuncia les mesures que ha engegat i les que té preparades pel futur: portar aigua en vaixells al port de Barcelona, aprofitar el Rec Comtal que passa per Barcelona, reutilitzar diversos pous que hi ha en desús a l'àrea de Barcelona...totes elles, val a dir, prou desesperades per a unes polítics que ens asseguraven fa poc que amb mesures d'estalvi ho teníem tot solucionat.

Sentint-los parlar hom dubte de si la sequera és a Catalunya o a Barcelona. Els preocupa el més mínim el cabal dels rius Ter, Segre o Cardener? Els amoina que s'assequin els boscos de l'interior de Catalunya? Tenen algun pla a llarg termini per recuperar tots els aqüífers del país?

Sentint-los parlar hom s'adona que no són ni Govern ni de Catalunya.

Ens cal un nou Govern que fomenti i practiqui l'estalvi d'aigua i que promogui un desenvolupament sostenible, però de veritat. I això només ho pot fer un Govern que sàpiga el que té entre mans i que s'estimi el seu país.

Visiteu l'article publicat a l'AVUI

3 comentaris:

Jaumot ha dit...

A Girona estem tips que s'enduguin l'aigua del Ter cap a Barcelona. Això s'ha d'acabar. Volem un pla d'equilibri territorial com cal.

Àlex ha dit...

No siguem derrotistes. Ajuntaments com el de Barcelona ja fan servir aigua freàtica per a netejar els carrers. L'estalvi de l'aigua és una prioritat per aquests Ajuntaments

Jaumot ha dit...

AIGÜES FREÀTIQUES
El gran QUÈ! Sabran el què vol dir?
L'Ajuntament de Barcelona fins i tot ha pintat vehicles de neteja amb l'avís que "Netegem amb aigües freàtiques".
Què tenen de dolent les aigües freàtiques per a usos domèstics?
No es poden potabilitzar?
La ignorància al poder. Déu meu!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes