dissabte, 1 de novembre de 2008

ESPANYA TASTA EL SEU PROPI XAROP

Estem assistint els darrers dies a un voltar per tot el món d'Espanya demanant, exigint, pidolant de ser a la reunió del G-20 el proper 15 de novembre a Nova York.
Fa gràcia i produeix una sensació coneguda, com un dejà vue, un dejà vue però amb un protagonista diferent.


A les reunions del G-20 Espanya no hi està convidada. Quan fa poc va reclamar d'assistir-hi se li va respondre que no es preocupés, que la seva veu ja hi era representada. Com?, van dir els espanyols, si no hi podem assistir!? Tranquils, els van respondre, la vostra veu hi és representada a través de la Unió Europea!
Els catalans estem farts de reclamar la nostra assistència a reunions internacionals com les de la mateixa Unió Europea i moltes d'altres. La negativa a concedir-nos aquest permís sempre ha anat acompanyada del mateix comentari: tranquils, la vostra veu hi és representada a través de l'Estat Espanyol!
Ara Espanya tasta el seu mateix xarop. I es queixa perquè no li agrada. Espanya ens nega als catalans allò que ara està demanant per a ells a tot el món.
Dues demandes als qui vulguin exercir de líders polítics nostres: mostreu aquest exemple als quatre vents per a coneixement de tothom, i prenguem potser una mica l'exemple d'internacionalització del conflicte a gran escala.

Llegiu-lo a l'AVUI

Llegiu-lo a El Punt

1 comentari:

Pere Segura ha dit...

Interessant nota. Invita aconsiderar tantes coses semblants...

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes