divendres, 19 de juny de 2009

2010: votem independència?

Segurament el 2010 hi haurà eleccions al Parlament de Catalunya. Farà 296 anys que vam perdre el nostre autogovern per la força de les armes aquell llunyà 1714.

Ha plogut molt des d'aleshores, a Espanya hi ha hagut dictadures, monarquies i repúbliques, hi ha hagut governs de dretes i govers d'esquerres. Però tots han tingut sempre una cosa en comú: la manca absoluta d'interès en les llibertats dels catalans.

Darrerament la constant situació d'injustícia que pateix Catalunya ha arribat a tal punt que una part ja molt important de la població ha tornat a adonar-se que cal fer el pas definitiu cap a la llibertat, cap a la independència.

Malgrat els governants espanyols, malgrat les pors (ara ja clarament contraproduents) dels nostres governants, ens hem de fer dignes dels nostres avantpassats.

És per això que a les properes eleccions votaré INDEPENDÈNCIA.

Convergència Democràtica de Catalunya ha aprovat en els darrers congressos que vol portar Catalunya a ser un país independent.

En conseqüència, demano públicament a CDC que proclami la seva fidelitat a aquest mandat congressual i el converteixi en eix principal del seu programa electoral.

Jo ja ho he fet, i votaré en conseqüència.

Fer-ho altrament seria cometre una falta molt greu segons tipifiquen els Estatuts de CDC, per incompliment del deure de respectar i complir els acords adoptats pels òrgans de CDC con és el Congrés.

3 comentaris:

Pere ha dit...

Tenim una altra feina el 2009:
Exigir la immedata dimissió d'un President partidista que prefereix la fidelitat als seus "amics" del partit que la defensa dels drets dels catalans.

per cert, realment va dir-ho?
Doncs no he vist cap reacció contundent, ni dels que fan política, ni dels anomenats "mijans"...

De perplexitat en perplexitat, esperarem el 2010?

Anònim ha dit...

... volia escriure:
la defensa/exigència conjunta dels drets dels catalans per part dels catalans.S

Ramon Munné ha dit...

Tens raó, i cada cop és més trist: manca de de reacció per part dels nostres suposats liders.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes