diumenge, 13 de setembre de 2009

Brussel·les, Arenys de Munt,...Aquest 2009 estem vivint uns moments històrics en la recuperació de la nostra sobirania:

- Brussel·les, 7 de març del 2009,
- Arenys de Munt, 13 de setembre del 2009

El poble de de Catalunya estem vivint uns moments gloriosos i de gran transcendència. Curiosament, aquests dos moments que esmento han tingut una característica comuna: la presència multitudinària del poble de Catalunya i l'absència manifesta dels seus actuals "suposats líders".

Fa tot l'efecte que el poble català està llegint el moment històric que s'acosta, està actuant a l'alçada que es requereix i està superant els seus, fins ahir, líders. A aquests caldrà agraïr-los sincerament la feina feta fins ara i pregar-los que no destorbin i que ajudin als qui els succedeixen.


La flama d'Arenys de Munt s'estén per molt pobles de Catalunya. S'escalfen els motors per a la gran campanya electoral del 2010. El resultat de la consulta d'Arenys:

SI: 96%
NO: 2%
Blancs i nuls: 2%

Preparem-nos tots:

EL 2010, VOTEM INDEPENDÈNCIA!

2 comentaris:

Miquel Strubell ha dit...

Efectivament, va ser molt festiu i emocionant. Pot ser l'espurna que necessitem.
Confio que el procés vagi armant els dos partits amb més representació parlamentària a Catalunya de valentia, de manera que finalment es decantin per posicions clares al respecte de la llibertat de la nostra nació.
Ahir la delegació local d'un dels dos havia penjat cartells anunciant la celebració de la consulta, i cridant els veïns a participar-hi. És un meritori pas endavant, donant suport a la democràcia. Però no demanava el vot a favor! Sincerament, m'esperava més del partit en qüestió. No era el PSC.

Ramon Munné ha dit...

Certament ens cal, hi estic d'acord, que els nostres partits s'armin de valentia.
Els hem d'ajudar amb l'exemple, perquè ens cal el màxim d'ajut.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes