dissabte, 3 d’octubre de 2009

ASSEMBLEA DE REAGRUPAMENT


Gràcies a l'organització de Reagrupament he pogut assistir com a blocaire a l'Assemblea de Reagrupament. En aquests moments estic presenciant la votació dels candidats a l'executiva.Les notícies que m'arriben fins ara és que el matí ha estat força exitós. Hi han assistit força cares conegudes, personalitats sobiranistes i personalitats de vàlua de diferents àmbits.

L'ambient que s'hi respira és entusiasta. Com si es tractés del naixement d'una eina que serà cabdal en el proper assoliment de la independència. Tant de bo! Jo hi confio. Com a militant de CDC el màxim objectiu és la independencia (i no cal entrar ja a explicar el perquè).

Comença l'escrutini i s'acaba d'anunciar que tothom qui ho desitgi pot assistir-hi. Un detall tant obvi com poc freqüent fins no fa gaire en situacions similars.

La notícia del naixement d'una força política que aposta tan clarament per la independència i per la regeneració democràtica és motiu d'alegria per a tots els nacionalistes.

En uns moments de crisi econòmica com els que ens trobem, parlar d'independència és també parlar de poder solucionar la crisi: 20.000 milions d'euros que no sortirien cap a Madrid per a no tornar (vegeu article d'A.Lòpez Tena a l'AVUI d'ahir dia 2).

Fa ben bé la sensació que estan apareixen els nous líders que ens duran a la independència. Els nous líders prou forts i a prova d'aparells de partits, com comentava a la mateixa edició de l'AVUI en Joan Ramon Resina.

En breus moments hi haurà l'anunci dels resultats de la votació. Molta sort!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes