dissabte, 24 d’octubre de 2009

RENOVACIÓ POLÍTICA A CATALUNYA


Un cop més la classe política catalana ens mostra les seves limitacions i, malauradament, tot i reconeixent de vegades bones intencions, ens mostren que estem al final d'un cicle i que la renovació de tota la classe política és una necessitat vital per al país.Després que el cas Millet esquitxés fundacions vinculades a partits polítics i que els nostres polítics encetessin una nova picabaralla amb creuament mutu d'acusacions de finançament irregular "els consellers Antoni Castells (Economia), Montserrat Tura (Justícia) i Joan Manuel Tresserras (Cultura) proposaran al govern de la Generalitat un conjunt de mesures per establir un control més gran sobre el destí de les subvencions que atorga i evitar casos com el de la Fundació Palau de la Música."


Senyors consellers: no volem "mesures per establir un control més gran". El que el poble demana és una nova llei de finançament dels partits.

Hi ha algun polític que tingui la dignitat i la valentia d'engegar aquesta llei?

Confiem que n'hi haurà!

Llegiu la notícia a El Punt

2 comentaris:

Pere Segura ha dit...

Evidentment Govern no es pot limitar a controlar.
Governar també es facilitar la millora del decurs de la vida en comú. Donar lliure curs a la creativitat dels ciutadans i facilitar-ne el necessari.

Yant de bó els partits col.laboressin en la seva representació de la ciutadania, i tant de bó que aquesta no es desvinculés del construir junts una vida agermanada, honmesta, culta, solidària i cretiva.

Pere

Ramon Munné ha dit...

Tant de bo, Pere.
Aquest Govern no ho fa. Lluitarem per aconseguir-ne un altre que ho faci.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes