dissabte, 24 d’octubre de 2009

RENOVACIÓ POLÍTICA A CATALUNYA


Un cop més la classe política catalana ens mostra les seves limitacions i, malauradament, tot i reconeixent de vegades bones intencions, ens mostren que estem al final d'un cicle i que la renovació de tota la classe política és una necessitat vital per al país.Després que el cas Millet esquitxés fundacions vinculades a partits polítics i que els nostres polítics encetessin una nova picabaralla amb creuament mutu d'acusacions de finançament irregular "els consellers Antoni Castells (Economia), Montserrat Tura (Justícia) i Joan Manuel Tresserras (Cultura) proposaran al govern de la Generalitat un conjunt de mesures per establir un control més gran sobre el destí de les subvencions que atorga i evitar casos com el de la Fundació Palau de la Música."


Senyors consellers: no volem "mesures per establir un control més gran". El que el poble demana és una nova llei de finançament dels partits.

Hi ha algun polític que tingui la dignitat i la valentia d'engegar aquesta llei?

Confiem que n'hi haurà!

Llegiu la notícia a El Punt

3 comentaris:

Pere Segura ha dit...

Evidentment Govern no es pot limitar a controlar.
Governar també es facilitar la millora del decurs de la vida en comú. Donar lliure curs a la creativitat dels ciutadans i facilitar-ne el necessari.

Yant de bó els partits col.laboressin en la seva representació de la ciutadania, i tant de bó que aquesta no es desvinculés del construir junts una vida agermanada, honmesta, culta, solidària i cretiva.

Pere

Ramon Munné ha dit...

Tant de bo, Pere.
Aquest Govern no ho fa. Lluitarem per aconseguir-ne un altre que ho faci.

Werner Ebner ha dit...


I like what you guys are up too. This type of clever work and coverage! Keep up the good works guys I've you guys to blogroll. all of craigslist

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes