dilluns, 30 de novembre de 2009

Consultes sobre la independència

Aquest diumenge l'auditori del Fòrum era ple de catalans en favor de la celebració de les consultes sobre la independència del proper 13 de desembre.

Tot i que no hi he pogut anar, hi era en l'ànima. I l'ànima em diu que la bola de neu es comença a fer gran. Comencen a veure's les cares dels nous líders que, segur, tindran un paper rellevant en els propers anys.

Dels líders actuals, molts seran superats pel l'empenta del poble. D'altres potser sabran resituar-se. Tant de bo, perquè el capital acumulat amb l'experiència no es pot malgastar.

Són moments d'emoció i d'alegria. I, sobretot, de responsabilitat, valentia i exigència. No és fàcil, però el moment ho exigeix.

Catalans! Endavant amb les consultes! Endavant amb les candidatures independentistes a les eleccions del 2010!

PS Comentari de l'endemà: com a militant de CDC i en compliment amb els seus estatuts i resolucions congressuals crec que CDC ha de tenir una actitud més decidida i activa en favor de les consultes sobre la independència.

4 comentaris:

Carles Barcons ha dit...

Jo si que vaig poder anar-hi, i la veritat és que va ser molt emotiu. Gent gran, joves i nens, de totes les edats. Potser si que ens encaminem cap a la llibertat de la nostra nació!
Si els polítics escolten la societat civil, dificilment la situació actual es perllongarà gaire.

Joan Fonollosa ha dit...

Sens dubte, alguna cosa i grossa s'està movent. El poble ha decidit tirar pel dret, i ha encetat una vertadera revolució, democràtica i pacífica, que ja no es pot aturar.

Endavant!

Joan Fonollosa

Ramon Munné ha dit...

Carles,

fins i tot crec que de la societat civil en sortiran laa propera fornada de polítics

Ramon Munné ha dit...

Joan,

hi estic d'acord. Ara ens toca rematar-ho!

Com deia en un post anterior: Blanques juguen i guanyen!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes