dimecres, 3 de març de 2010

CDC "Independentista"? Intereseu-vos per llegir la 1a Ponència del 15é Congrés

o.... una altra font de desafecció. Una raó més:  alguns polítics des-informats o incoherents amb els dictamens del propi patit:

Els acords dels congressos representat la línia que vol seguir un partit, son el que toca obeir per part de tots dins un partit. I els han treballat i acordat tots els delegats del Congrés. I representen l'autèntica mentalitat, els valors d'un partit, el seu desig de servir el país i la seva gent.

El Congrés de Convergència va optar per que el partit adreci els seus esforços vers una Catalunya lliure, justa i INDEPENDENT. Amb totes les lletres. És poden fer distincions sobre "coms", però no sobre el "QUÈ". Convergents d'alts càrrecs, ja han fet explicit el seu sobiranisme pro-independència, coherent amb el Congrés. I molts d'ells han impulsat en els més diversos indrets, des d'Ajuntaments o no, les consultes dobre la independència, i hi han han col·laborat amb fermesa. Sense anar més lluny el Sr. Alfons López Tena, conseller nacional i fundador i President del Cercle d'Estudis Sobiranistes..Podem preguntar-nos doncs:
Perquè algú, que porta amb ell, vulgui o no, una representació de partit, (fins és portaveu de CDC al Parlament), assenteix en un programa de televisió, l'afirmació "Convergència no és independentista"?
Clar, en el fons te raó, una mena de "dictadura interna" del partit no ho és, i inventa eufemismes de "dret a decidir" i "sobirania" a la baixa.

Així en aquest canal el dia dos d'aquest mes de Març, a les 10:15 de la nit...

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes