dimarts, 2 de març de 2010

Interpretador d'interpretacions?

Trossos
Vicenç Villatoro

Diu el Sr.Villatoro a l'AVUÍ d'avuí:
"...no interpreten la realitat, sinó que precisament en dificulten una interpretació ajustada..."
I ho diu a propòsit del que afirmaven els coordinadors de les consultes.

I, al meu parer, com tants polítics, el Sr. Villatoro, complaent sempre (con va afirmar un altre dia) amb les polítiques que es moguin en l'ambiguïtat i complicitat, no fa altre cosa que allò que acusa:

Diu que el comparar les participacions de les consultes amb les de les eleccions... equival a :
"convertir les consultes en una alternativa a les eleccions, i el moviment que les convoca en una alternativa als partits".

Vaja interpretació!! O no ha entés res, o no coneix el munt de militants de partits que hi participen. Per posar un exemple: A Riells del Montseny (y Viabrea) a la plataforma de preparació del dia 28, hi eren l'alcalde, de ERC i el regidor de Convergència. L'acalde no pensa deixar el seu partit, ni constituir-se en alternativa. El Regidor de l'oposició, molt ben acceptat per Convergència, tot just s'acaba d'apuntar al partit. I treballaven tots dos colze a colze amb l'anomenada "societat civil".

Sr. Villatoro, va entrar imitant en l'estructura de la seva columna, l'anteior. Però li trobo a faltar, sempre, un punt d'objectivitat, i sempre m'ha sobrat la seva interpretació, quan la fa. Ja va intentar la via política, llegeixi les ponències dels partits on hagi intentat fer carrera política.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes