dissabte, 6 de març de 2010

UNITAT? DONCS UNIM-NOS


--> -->
Alfons López Tena, Joan Carretero, Oriol Junqueres i Joan Laporta reclamen en un acte la unitat d'acció de l'independentisme.

Heribert Barrera i Moisès Broggi preparen la presentació pública d’un manifest polític per la unitat independentista de cara a les eleccions al Parlament.

Enric Canela, Mossèn Dalmau, Santiago Espot i Enric Fontanals a través del manifest Suma Independència conviden a dur a terme la constitució d’un moviment unitari per assolir una majoria parlamentària per proclamar la independència.

I d'altres que em deixo i als quals demano excuses.

Completament d'acord. M'adhereixo al que diuen tots i cadascun d'ells. Però com que parlem d'unitat no tindria sentit que m'adherís a més d'un lloc. Estic segur que tots ells ja se n'han adonat i, per tant, els demano que em confirmin on m'he apuntar per donar-los suport “unitàriament”.

Per tant, no corro gaire risc d'equivocar-me si anuncio que EL NOU INDEPENDENTISME UNITARI JA EXISTEIX i compta amb: Heribert Barrera, Moisès Broggi, Enric Canela, Joan Carretero, Mossèn Dalmau, Santiago Espot, Enric Fontanals, Oriol Junqueres, Joan Laporta i Alfons López Tena.

I si no ho han fet, els urgeixo a unir-se. El poble els vol a tots vostès units. Per tant, ja estan units pel poble.

Si us plau, deixin que a partir d'ara tots aquells que volem la independència ens unim a vostès.

Gràcies!

13 comentaris:

Ramon Perona ha dit...

Ja es hora que d'una vegada per totes tots els catalans que estimen el nostre País sotmès tants i tants anys, a que ens unim tots deixant qualsevol interès personal, de partit i o de classes i posem per endavant el futur de la nostra maltractada Pàtria i no caiguem en el parany com ens ha passat històricament altres vegades.
Cal recuperar la nostra independència i amb ella el nostre orgull tant malmès i quan això arribi, ja decidirem i discutirem els interessos que ens convinguin a siguin personals de partit o de classes.
Cal fer el que sigui necessari, el que sigui per unir-nos tots.
Sempre endavant.

Ramon Perona

Ramon Munné ha dit...

Ramon,

no diré que és ara o mai, però ara és el moment. A les eleccions que s'acosten cal donar el cop.

Jo ho veig així, n'estic convençut.

Gica ha dit...

Doncs jo dic que sí, que és o ara, o mai. I no tenim gaire temps!

Oski ha dit...

Faig aquest comentari com a persona no partidista que crec que la màxima prioritat actualment és la independència:
Em sembla molt bé la crida a la unitat, però què hi diuen, els del teu partit? De moment, l'únic que sé del Mas és que no descarta pactar amb el PP...

Anònim ha dit...

Us reconec que estic destrempat amb la classe política catalana dirigent, veient com fa figa l´economia catalana i veure que la primera està senzillament DESAPAREGUDA. A les pimes està assumit que aquí cadascú es busca la vida, però podria fer-se molt més des de el sector públic, MOLTÍSSIM MÉS. L´opció independentista Ramon em sembla raonable, així que si es monta una candidatura amb un equip solvent, aniré a votar i ho promouré en el meu entorn personal. Compta amb el meu vot!

Daniel de la Farga

Carles Barcons ha dit...

Jo fa molts i molts anys que crec que la independència està per arribar, just demà passat. Ja ho veia així des de principis dels anys 90. Sempre he estat molt optimista i he cregut que ja era el moment. Vaig confiar amb CiU i ERC: sense resultats. Vaig confiar amb ERC i CiU: sense resultats. Ara confio en la societat civil per arribar-hi, i els resultats son potentissims. La Independència és la opció més votada. Faran be ERC i CiU de no equivocar-se, i amb aquest objectiu sumar esforços amb totes les opcions independentistes emergents i anar tots a una. L'endemà de proclamar-la al Parlament, noves eleccions i cada partit al seu lloc: centre, dreta, esquerra, ecologista, humanista, anti-tabac, pro-cannabis, contra els braus, sexe lliure, etc.
Tornarem, després de molts anys, a ser lliures i a decidir per nosaltres mateixos.
Visca Catalunya lliure!

Pere Segura ha dit...

A la cooperant segrestada li ha faltat temps un cop alliberada per dir que l'han tractat molt bé...
(deu tenir necessitat de protegir encara els companys...)

Jo m'alegro i respecto les seves dites.

Només em pregunto: quan acabi el nostre segrest actual per un Estat que ens subordina, ens explota, i encara ens tracta des de l'instint de conquesta, els españolistes d'ara, llavors lliures, encara diran els tractaven molt bé...?

Pere Segura ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ramon Munné ha dit...

Gica,

l'Heribert Barrera sovint diu com tu. En qualsevol cas, en el que estem d'acord és que ARA! hem d'aconseguir-ho.

Ramon Munné ha dit...

Oski,

comparteixo els teus dubtes.
Jo ja he dit públicament i privada que a les properes eleccions votaré INDEPENDÈNCIA.

A CDC ja ho sap tothom. I cada cop som més que ho diem. Tant se val de quin partit.

Ara no és l'hora dels partits.

Ara és l'hora de Catalunya

Ramon Munné ha dit...

Daniel,

molts estem treballant perquè aquesta opció que dius que votaries existeixi (quasi segur) i que sigui com més forta millor.

gràcies pel teu suport

Ramon Munné ha dit...

Carles,

comparteixo la teva visió i elteu optimisme.

Sí, l'endemà de proclamar la independència, tornem a comançar.

Ramon Munné ha dit...

Pere,

el que diran ... suposo que s'oblidaran ràpidament de les seves pors d'ara i seran homes lliures,

malgrat ells mateixos.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes