dissabte, 21 d’agost de 2010

ARA, EL PARTIDISME, NO TOCA

Mossèn Dalmau fa un article molt esperançador a l'AVUI de divendres 20 d'agost. Coneixedor de les dificultats que hi ha per formar una gran coalició independentista, dóna el protagonisme a la societat catalana.

Voldria afegir que crec que després de 300 anys sense estructures d'estat trobo del tot versemblant que ara ens costi tant de formar una cohesió que ens dugui a la llibertat. Totes les disputes que hi ha són del tot normals. Anem bé. Què ens pensàvem? Que seria bufar i fer ampolles? Hem d'anar fent estat, i per això el paper de la societat és tan important, per fer veure a Força Catalunya, a Suma Independència, a Reagrupament, a Democràcia Catalana, a la resta de partits i plataformes que proven de fer la coalició que ara és l'hora de Catalunya i no del partit de cadascú.

Mossèn Dalmau a les anteriors eleccions va fer una crida a tots els nacionalistes a votar CiU enlloc d'ERC. Des de CDC se'l va lloar molt aleshores.

Jo, com a militant de CDC, el vaig lloar molt aleshores i el lloo molt ara. I adaptant la famosa expresió del pujolisme m'atreveixo a dir que ara, el partidisme, no toca.

Ramon Munné

PS Vegeu aquest article publicat a l'AVUI


Militant de CDC
Membre de la Plataforma per la Sobirania
Adherit a Suma Independència
Associat a Sobirania i Justícia
Adherit a Solidaritat Catalana per la Independència

1 comentari:

info ha dit...

Per desgracia qui lluita pel país, ha de lluitar sol, i sol acabar perdent. Un bon exemple el tenim amb en Lluís Maria Xirinacs, que lluitant per la llibertat i per la democràcia pel país tota la vida, la va acabar donant en un ACTE DE SOBIRANIA. Ara és el poble qui ha de fer aquest ACTE, i deixar els polítics a banda, ja que ells estan sotmesos....
Com pot ser que els càrrecs electes pels catalans ignorin als seus electors?
Cal actuar amb consciència nacional sempre més.

Salut i bona feina.

Carles Barcons

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes