dimarts, 17 d’agost de 2010

Carme-Laura Gil, CDC i la Independència

Una mica de rebombori estan causant les declaracions de Carme-Laura Gil referint-se a les afirmacions de la número 2 per Convergència, Joana Ortega, quan diu que "CiU no és independentista, en absolut". Afegeix la Carme-Laura que "si és així molts no cabem a CDC". Acaba dient que "Alguna cosa hem de fer , el primer parlar amb claredat. No val parlar només de governar bé, aquest programa el té qualsevol partit que vulgui governar una Comunitat Autònoma. I seria raonable i desitjable saber aviat qui som. CiU no és una moneda de dues cares, CDC i UCD són dues monedes diferents. O no?..."

És cert, alguna cosa hem de fer. Què hem de fer? Què es CDC? És el que diuen els seus documents congressuals? És el que diuen els militants? És el que diuen alguns militants? És el que diuen els seus dirigents? Jo sostinc que CDC és que diuen els seus documents congressuals. D'altres sostenen que és el que diuen els seus dirigents. Segons la primera opció CDC és independentista. Segons la segona, CDC NO és independentista.

Segons la Carme-Laura Gil, CDC és independentista?

I què hem de fer, es pregunta? La clau crec que està a deixar de pensar en clau de partit i pensar en clau de país. Els partits són eines, tots ho reconeixem. I per construir el país, i en el nostre cas per alliberar-lo, cal que agafem les millor eines. No que ens entestem a fer-ne servir una que ens agrada molt però que no sigui útil.

Pensem en clau de país, sense cap compromís amb cap eina. Potser hi veurem més clar.

Ramon Munné

Militant de CDC
Membre de la Plataforma per la Sobirania
Adherit a Suma Independència
Associat a Sobirania i Justícia
Adherit a Solidaritat Catalana per la Independència

4 comentaris:

I love Mallorca ha dit...

Encara que no us ho cregueu a ses Illes Balears, ens convé i necessitam que Catalunya sigui independent. http://sanostraterra.blogspot.com/2010/08/el-futur-de-sa-nostra-terra.html

Ramon Munné ha dit...

Estic d'acord amb tu. El futur que s'obre amb una Catalunya independent és molt, sorprenentment obert. A molts ens il·lusiona, d'altres ho volen amagar.

Gràcies pel teu comentari i endavant!

I love Mallorca ha dit...

A vosaltres si que us dic, endavant! Esteim convençuts des de la nostra visió mallorquina, que a dins de cada votant de CIU s'amaga una persona que vol un Estat per Catalunya, en mans de persones com vosaltres està fer veure això! Salut i força!

Pere Segura ha dit...

Quan tindrem regeneració democràtica:
Quan els militants i consellers no es deixin manipular per la dictadura partidista interna dels qui "manen".
Quan els acords congressuals es respectin, es compleixin.
Quan l'autenticitat venci les "conveniències".
Quan deixi d'existir el cabdillisme.
etc.

voleu afegir-ne? si us plau?

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes