dimarts, 19 d’octubre de 2010

FAL·LÀCIES ? ... a ÀGORA


1. Comparar les xifres d'atur, a Catalunya amb les d'Àustria i Hongria, i passar per alt que ambdós son estats, amb poders econòmics ben diferents dels nostres, tant dependents com espoliats.

2. Dir que amb el concert es reduiria a la meitat el dèficit fiscal, i hauriem de pactar l'altre meitat amb l'Estat, i obviar quins serien els pactes des de la independència. De estat a estat.

3. Constituir-se en àrbitre perque no hi hagi
divisió entre catalans, espanyolistes vs. independentistes, tibant de la corda des de dos extrems, amb un 50% a cada banda, i no dir clarament, ni donar a entendre, en quin cantó de la corda s'hi troba la seva formació, ni ell mateix. 

4. Comparar els bascos amb Catalunya
, i les crítiques que es reben a Catalunya per la polítca de "peix al cove", cosa que no passa amb els bascos. I obrint la consideració, a més de si son més llestos. I no esmentar que A Catalunya amb el concert l'Estat s'hi juga molts més diners, y que hores d'ara a Catalunya, s'ha fet significatiu el camí vers la independència, més que en el país vasc del PNB i governat per PP i PSOE.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes