diumenge, 14 d’octubre de 2012

TENIM FEINA...

Tenim feina...
(No pas por: amb la dita castellana: "ladran, luego cabalgamos")

1-Presentar a votació una pregunta clara, com ara:
"Vol una Catalunya Estat independent, dins la Unió Europea?"
2-Convèncer gent empresonada en dubtes o desinformada, sense conèixements ni vivències històriques, de passat i present.
3-Fer clar a força gent que solució de la crisi i independència, van juntes.
4-Presentar que només amb la Independència podrem afrontar amb força la crisi de la cultura actual, i treballar per bastir:
-Una economia en base a la creativitat pròpia, l'intercanvi just dels bens, la productivitat en el benestar, l'empresa per sobre del negoci, les botigues i mercats trobada i festa.
-Una cultura que representi formes de vida inspiradores de solidaritat, associacionisme, dels valors del fer pinya i no pas d'inflació pròpia: força, equilibri, valor, seny.
5-S'ens ha girat feina, però ja hem entés que paga més la pena viure que només sobreviure. I que en llibertat un puntejar en rotllana de germanor el silenci de l'ànima, pot gaudir de la alegria de la tenora. La que canta les més diverses modulacions del som i serem gent catalana tant si es vol com si no es vol.

I es poden anar afegint "punts"...
Hi ha transicions de formes de vida, aquí, a Europa, i més enllà, però no volem que les transicions esdevinguin una "nova forma de vida" que s'eternitzi.1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Molt i molt cert que:
"la solució de la crisi i independència, van juntes"

Cal dir-ho i repetir-ho

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes