dilluns, 19 de novembre de 2012

Després del debat

Em queden PREGUNTES vet aquí algunes...

Bloc per parlar de Catalunya-Espanya:

Perquè no va sortir prou el tractament que el PP dona al català a l'Estat, a les Illes, a València, i aquí en el que pot o s'atreveix?
Perquè no es diu amb major claredat que la font de tota llei rau en el poble, com els seus costums i maneres de fer i formes de vida esdevenen lleis, i que aquestes es necessiten per si decau l'esperit?. "Poble que vol ser lliure, si no li'n donen s'ho pren..."
Perquè no s'ha fet més clar, -de tant insistir en gestió i possibiitats de comptar amb diners-, que una vida en la que predomina l'individualisme, necessita l'esperit social, grupal, i comunitari, per viure els aspectes d'identitat col·lectiva amb prou consciència?.

Bloc per parlar d'economia:

Perquè, a banda de xifres que s'han donat, no s'ha fet més clar que una política basada en el "creixement, el consum i l'especulació" necessita adonar-se que ha entrat en via morta?
Perquè no s'ha fet evident qui és propietari de les fonts d'energia, i amb quina manca d'interés col·lectiu les gestiona?
Quins son els "poders", que estan en l'actual sistema per sobre del President de la Generalitat?
Perquè no s'ha parlat en relació amb els diners que Catalunya aporta a l'Estat de la impossibilitat de controlar eficaçment a què es dediquen, a lo millor al brut "comerç d'armes"?

I seguiria preguntant... Indiqueu-me respostes si us plau, i si pot ser obertes a noves preguntes.


Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes