dimarts, 13 de novembre de 2012

Majjoria de CiU per fer què?

Llegim al diari EL PUNT AVUÍ (Dilluns 12 Novembre), 
ver tema"Oriol Pujol secretari General de CDC i número 3 de CiU per Barcelona, va assegurar ahir que la seva formació està disposada a negociar amb Madrid les relacions entre Catalunya i Espanya" (!!!)
Aquest Sr. també va afirmar que no hi havia contradicció entre el que va afirmar el Sr.Duran, Secretari general de CiU, i el que afirma el Sr Mas.

Només falta afegir allò del Sr.Homs, portaveu del Govern. Quan referint-se al tracte del Govern de Madrid vers Catalunya deia que haurem d'anar a una "mena" d'estat.
Com es negocia la independència, digueu-li estat propi, amb el govern de Madrid? .
Com les altres coses?, com el Pacte Fiscal?. Aniran negociant (i voleu dir que en tenim l'Estat Espanyol disposat?) totes aquelles "eines d'Estat" de la seva propaganda ...

Això sona a substituir el "peix al cove" per "estructura d'estat al cove". per decenis d'anys a venir...

Lamentable per els seus votants i per el seus militant que un cop més veuran traït un seu Congrés.

Davant d'axiò resulta inmoral l'apropiació de la manifestació de l'onze de setembre en la seva publicitat electoral: Allà el clam era "independència!".

un lideratge:
laCaixa!?
No penseu pas que és propaganda de la Caixa!. Si obriu el diptic trobareu dos paraules: Artur Mas.

En una cosa te raó Artur Mas, quan va dient que és el poble quidecidirà, no pas ell. (Amb una pinzellada de sofisme democràtic, se'n renta les mans al darrera de la consulta?).

Un dia el poble haurà de tornar a sortir al carrer per empenyer els polítics, que aniran a remolc de tots nosaltres, del poble orfe d'autèntic lideratge.
Poble que vol ser lliure, si no li'n donen s'ho pren. Consultes? Un parlament que representi el poble i que proclami la llibertat !!

Votem "independència", clar i català!

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Gran frase: "estructura d'estat al cove"!

Molt il·lustrativa del que hem d'evitar!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes