dimecres, 26 de desembre de 2012

Compte enrere

     Hola companys: ha començat el compte enrere! És el moment d'intentar convèncer els que encara estan indecisos, tenim poc temps per aconsseguir-ho i ho hem de fer d'una manera amable, tranquil.la, amb arguments. Un que a mi em funciona força bé és el de fer veure que el fet més gran en la història de la civilització, de qualsevol civilització és la creació d'un nou Estat, un Estat del qual tots som fundadors i a ningú se li preguntarà d'on ve i on tothom és necessari, doncs com dic, tothom serà cofundador d'aquest nou Estat. La gent ho entén.
     Aquestes últimes setmanes -com era lògic- s'ha passat de la preeminència de la societat civil -ANC, ÔMNIUM, MPI......- a la política,però no creieu que passat festes aquesta societat civil hauria de tornar a aixecar una mica més el llistó anímic? Doncs la seqüència dels fets que es produiran pot ser serà la següent: demanarem a l'Estat espanyol poder fer un referéndum que sigui constitucional, ens el negaran; després farem una llei de consultes al nostre Parlament; ens el portaran al Tribunal Constitucional amb el resultatque tothom sap i per tant necesitarem un plà B en el que el nostre Parlament haura de prendre una decissiò unilateral. Pels temps que venen s'ha de mantenir i si pot ser augmentar la tensió de tots els que volen la independència. I també la preparació d'una taula de negociació internacional. No creieu que és necessari fer-ho amb temps per asegurar-nos la seva eficàcia? I qui millor per iniciar tot això que l'ANC?

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Molt maca i efectiva aquesta idea de ser cofundador del nou estat. És motiu d'orgull per a tothom que hi participa, és cert. Encara que en el nostre cas es tracta de la recuperació de l'estat que vam tenir fa 300 anys, ara és la recuperació o refundació.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes