diumenge, 26 de maig de 2013

CADA COP HI HA MÉS FEDERALISTES

En Pere Navarro insisteix a voler resoldre tot sol "l'encaix de Catalunya i Espanya". I insisteix que la solució és el federalisme. Mireu, no vull perdre-hi gaire temps, és massa valuós:

- dos no es federen si un no vol
- Espanya no es vol federar amb Catalunya
- PP i PSOE s'han atipat de dir darrerament que NO al federalisme
- dos més dos fan i faran sempre quatre
Pere Navarro i Carles Martí, a la jornada Espai Obert del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Barcelona.

El PSC no triga ni dos dies a presentar propostes de resolució al Parlament català a favor o en contra del dret a decidir. Perquè triga tant a presentar la seva proposta federalista al Parlament espanyol?

Tant poc hi creu que quan finalment la presenta a Madrid, i ho fa "al Congrés".... només arriba a fer-ho "a l'edifici del Congrés", en concret a la Sala Ernest Lluch del Congrés dels Diputats, i no el ple del Congrés com a proposta de resolució. Quan de temps més vol estar marejant la perdiu? Hi creu en el federalisme i vol proposar-ho obertament o l'únic que pretén és oposar-se dissimuladament al procés sobiranista sense més arguments? Sembla això darrer, i és trist perquè el socialisme català té arrels prestigioses en el catalanisme.


Vegeu-ne més informació a :

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/649041-icv-reclama-a-ciu-i-erc-que-aprovin-el-pressupost.html
http://www.socialistes.cat/noticia/per-una-reforma-constitucional-federal
http://www.directe.cat/noticia/300061/navarro-troba-federalistes

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes