dissabte, 14 de setembre de 2013

AL PRESIDENT MAS: CAL UN ALTRE 11 DE SETEMBRE?

Al president Mas, al govern de Catalunya i a tots els polítics catalans: caldrà un altre 11 de setembre? L'11 de setembre del 2012 vora 2 milions de catalans vam manifestar-nos per demanar tenir un nou estat d'Europa. El passat 11 de setembre del 2013 vora 2 milions de catalans vam fer una cadena humana que unia els dos extrems de Catalunya per demanar la independència. Caldrà un altre 11 de setembre?Aquests dies sento que demanen que es deixi que el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur polític. President, Catalunya ja ha decidit el seu futur: volem la independència.

President, heu assegurat que el Govern decidirà la data i la pregunta de la consulta del 2014 abans de final d'aquest any. Si us plau, no ens feu esperar al 31 de desembre.
I, per cert, la pregunta és molt fàcil i la sabem tots: Voleu que Catalunya sigui independent? SI o NO.
President, el poble està parlant. Si interpreteu el seu sentiment i els seus anhels tindreu el seu total suport.

Podeu llegir-lo a:
- ElPunt AVUI en aquest enllaç
- Diari Gran del Sobiranisme en aquest enllaç 
- Cathalonia, a l'enllaç 

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Sintètic però molt clar. Comparteixo.

Anònim ha dit...

Antes de decidir sobre algo hay que saber todo lo que implica el llevar a cabo esa decisión. ¿Alguien sabe lo que implica la creación de un nuevo estado en esta parte del mundo donde todo está conectado entre sí? Me refiero no sólo a las relaciones de Catalunya con el resto de Espanya, sino a la OTAN, la UE, la Zona Euro. ¿Alguien sabe cómo quedarán los bancos de aquí con oficinas allá o viceversa? ¿Alguien sabe o se ha planteado cómo quedarán las empresas? No entiendo cómo se puede estar tan seguro de qué es lo que más nos conviene antes de resolver todas las incógnitas

Ramon Munné ha dit...

Hola "Anònim",

tens tota la raó que abans de decidir sobre una cosa cal saber què implica. Preguntes si "Alguien sabe....?". Et responc: sí, tranquil.

Anònim ha dit...

Respuesta: Anonimo
Todos los bancos importantes de la actual España asi como las grandes compañias, desde el año pasado estan preparando su posicionamiento para esta muy probable nueva situacion.
Aunque oficialmente lo desmientan.
NO LOS COGERAN DESPREVINIDOS.
Los unicos que no estan Preparados son los Burocratas y el gobierno que viven en MADRID.
No se enteran de nada viven en su dorada casa de prevendas y privilegios. Otan, UE y Zona Euro Ctalunya es una de las Regiones de Europa que mas cumple con todos los requisitos Europeos. Solo es una question de voluntat política.

Jordi

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, Ramon. Lamentablement em temo que d'aquí a un any estarem si fa o no fa igual i caldrà un altre Onze de Setembre.

De moment, fa un any es parlava de si la consulta per oficialitzar això es podria fer al 2013 o caldria esperar al 2014. Ara ja s'ha instal·lat com un element més de debat el 2016. En un any n'hem perdut dos.

Fins quant, President, abusaràs de l nostra paciència?

Joan

Salvador Molins, BIC-CA ha dit...

Aquesta és la pregunta:

Voleu que Catalunya sigui independent? SI o NO.

Estic d'acord amb el que escrius.

"Tinc una visió: Veig una taula constituent, sobre la taula una carpeta, diu ... "INDEPENDÈNCIA TOTAL" perquè la Independència només pot ser total, i entorn de la taula i veig les millors domes i els millors homes de Catalunya, els que tenen l'anhel més viu, els que estant més preparats. S'obre la carpeta, fan la feina, en són capaços, el Poble de Pau i Treva és capaç de fer el millor país del món, tanquen la carpeta i s'esdevé el Nou Estat Català Independent. L'endemà, els catalans tornem a treballar com quan l'endemà de la desfeta del 1714, però amb una petita diferència, des del 1714 fins ara hem treballat per no morir, però a partir d'ara treballarem per viure i per escampar aquesta vida a tot el món"
Aquest fou el meu discurs al final de la Manifestació de l'11S d'enguany a Barcelona, manifestació del CEI que duia per lema "Independència 2014, ara sí!"

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció (Berga)

Ramon Munné ha dit...

Jordi,

crec que l'encertes força

Ramon Munné ha dit...

Joan,

a mi també se'm fa difícil de visualitzar el desllorigador d'aquesta situació. Hem de forçar-la! Sovint passen coses que mai hauríem cregut possibles

Ramon Munné ha dit...

Salvador,

confio que el 2014 sigui l'any de la llibertat. Però no ens en refiem, oi?

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes