divendres, 11 d’octubre de 2013


Hola tothom
Després d’un temps de deixar orfe aquest bloc hi torno. Salutacions cordials als visitants. Un pensament en aquests dies...

Se’n diran de tota mena sobre el camí que ens ha de portar a viure amb estat propi.
Una cosa és clara, oi?:

Hi poden haver un munt de raons, tanmateix per damunt de tot es tracta d’un poble que vol viure clarament la seva pròpia experiència de vida, sense entrebancs ni discòrdies , en les formés d’expressió, en àmbits de tota mena, en el conviure, en costums, mites, creences, creativitat.

I ho vol fer no aïllat de ningú, però amb vincles, amb qui sigui, que comportin entesa, respecte mutu i que no malmetin la seva autenticitat.

No es tracta només de raons parcials, econòmiques o d’altra mena. No es tracta d’una cosa nova: venim de lluny, amb totes les nostres coses bones i amb les nostres misèries, i volem ser i seguir el nostre procés vital.

No es tracta de reaccions, ni a les males maneres, ni a les incomprensions, ni a l’estat de subordinació. Prou fem i si, hauríem de fer més, per denunciar i oposar-nos a tot això, però per damunt de tot es tracta de fer el nostre camí en la vida.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes