dissabte, 25 de gener de 2014

A QUE VENEN AQUESTA GENT?

I què en podem pensar?
He de confesar que no opino encara, sobreel que no sé encara: No em preocupen ells massa, més em preocupen determinada gent d'aquí. Quina influència tindran sobre els que dubten, els indecisos, sobre els que no es trobin prou informats, o sobre els vinguts a preguntar-se coses a darrera hora sobre el tema.

O com ho aprofitaran els que, per ara, no volen la independència o influeixen en sentit contrari. Grups de poder mediàtic o econòmic del nostre propi país.
Entretant la vinguda del Gruix del PP ha vingut a enardir amb les seves proclames, també amb fal·lacies, sofismes i projeccions en altri dels propis defectes, els peperos d'aquí.

No han vingut, de fet, a parlar obertament als catalans, només als seus.
Han vingut a fer més gros l'atac al President Mas, fins a l'insult. Ell el primer ha perdut el seny, i la resta dels que volem la independència som poc menys que imbècils, ens falta sensatesa i sentit comú.
No han explicat cap plan, ni han aclarit res, com allò de les balances fiscals.
I s'han abrandat envolcallats de la llei i la Constitució. Mai els ciutadans poden canviar lleis. Aquesta i només aquesta és la conductora. Pobre Sant Pau, el que afirmava que la llei només és per quan falla l'esperit.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes