diumenge, 12 de gener de 2014

EXPECTANTS

És diumenge. Els Reis una setmana enrere. (Ep! Els que fins i tot a Catalunya satisfan els republicans). Tanmateix sembla que es respira un aire encara expectant. Aquest 2014 s’ha fet esperar. Sembla que més d’una cosa es mou i ens invita a besllumar l’esdevenir.  Els noticiaris porten notícies que ens fan mirar l’esdevenir i no tan sols el present.

A ca nostra ha començat la commemoració del 1714, amb mirada posada en el Novembre d’enguany. El Papa Francesc posat a nomenar cardenals ho fa mirant  sud-Amèrica i els països amb més índex de pobresa, què més farà? Mor Sharon, passat ambivalent d’Israel. Quan veurem el  reconeixement dels pobles? Rajoy visita Obama, neutralitzarà Mas visitant Israel?...

I així  podem seguir considerant notícies i esdeveniments ...
Entre el passat i el futur hi ha el present.Un pensament: “El passat per aprendre, El futur per mantenir l’esperança, el present per ser-hi”. El present no és redueix a una mirada a l’immediat.  El present demana voluntat de sentit, ponderar el que importa,  El present vol  paraula, gest, vincles i serenitat, vida.

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Expectants.....i il·lusionats!
El 2014 ja és aquí, fem-nos-es mereixedors

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes