diumenge, 6 d’abril de 2014

ANC i a qui representa

Certa persona ha aparegut als mitjans dient que l'ANC no representa els ciutadans de Catalunya.
1.- Perdoneu: no hi poso aquí el nom. Per dos raons paradoxals: una. que no vull contribuir a fer-li  propaganda (allò que és diu, que es parli de mi, sigui bé o malament). l'altre: no vull desqualificar-la, ho fa per si sola.
 L'ANC i els que farem la V la propera diada no "representem" el poble, SOM POBLE, siem el nombre que siem. 1,5, 2 o més mil·lions. Déu ni dó. Què s'ho pensin. Quantitat, si, però Qualitat, Substantiu, no número. I no representant ningú, més aviat poble que tria en tot cas representants explicitament quan vota.


2- Determinats senyors o senyores deuen estar agraïts a uns mitjans que no practiquen allò de "al enemigo ni agua" que diuen ells. Encara que els que volem la independència comencem a estar enutjats per l'audiència que els donen, "la nostra", el "Cuni", el grup "Godo", i d'altres. En realitat  d'aquests tenim la intuició, fins el convenciment, que ja no es transversalitat ni generositat, més aviat altra i diversa cosa.

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Molt ben resumit Pere, en una frase quan dius:

" L'ANC i els que farem la V la propera diada no "representem" el poble, SOM POBLE"

He pensat el mateix quan he sentit aquesta persona.

Hi vergonya i enuig he sentit que una membre del nostre Parlament sigui tan poca cosa (de bona i una mica de dolenta) i alhora li donin l'altaveu públic per raó del càrrec i no del discurs.

Per discurs bé hauries de tenir el mic`rofon tu molt més que ella.
Déu meu! Marxem ja d'Espanya!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes