dijous, 22 de maig de 2014

Des de la barraca

(El títol és per expressar que els que no cobrem en època de crisi, 0,96 € per segon, com en Messi..., doncs deu ser això)
Bé, de tota manera volem fer per Catalunya cosetes, i som molts més que el club, vet aquí unes cosetes:

-No crec que els catalans hàgim d'estar pendents del partit que guanyi a les Espanyes. Cap condicionant per fer la nostra, per independitzar-nos. Ni federar-se ni serrellets. Ja en parlarem un cop Independents del tracte mutu.

-El fet que a Catalunya hi hagi procedències prou diverses, no anul·la la nació, és a dir: L'experiència humana i viva d'un poble que té les seves creences, mitologies, costums, parla i formes de vida. Ens agradaria que prengués nota aquell que presumeix d'independentista-catalanista-no nacionalista, o que parli de co-oficialitats, (gestió absurda, hi ha d'altres maneres), sense fer referència a la superior importància de la llengua pròpia, (identitat).

-Hi ha un vídeo que s'ha equivocat amb el personatge "ara si"-"ara no": Aquest personatge és "Ara no"-"ara tampoc". Enreda-mones, filibuster, caga-confusions del personal a la seva confederació.

-Europa: Els països que no hi som o no hi serem en vincles actuals, no deixarem de dir-nos Europeus. Tal com d'altres que hi són en el mapa, i no participen ni hi són, en tots o en cap dels tractats actuals. Una cosa és la família i altre el vincle concret i material que s'hi visqui.

Apa i més cosetes un altre dia

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes