dimecres, 4 de juny de 2014

Ai, ai! CiU votarà...!...

Hi ha un Secretari General a CiU, es diu Duran. HI ha un President, es diu Artur Mas. Sr. Mas és hora d'actuar "com un rei" a propòsit del Sr. Felipe, que a les espanyes el bipartidisme vol fer Rei. Miri, que s'ho facin.
 
Si votem a favor, ens hi posem de peus a la galleda, (d'on volem sortir!). Si ens abstenim, voldrà dir que no ens importa el que facin a les Espanyes, o que ja ens està bé el que facin però no ens hi posem...
Per a mi que el millor seria a partir d'ara no fer presència al Congrés, que se n'ha rifat de nosaltres i de les nostres democràtiques peticions. Qualsevol gest de no participació seria el més eloqüent i adequat.

Si donen un vot positiu, esquinçaran la unitat del catalanisme que no vol votar a favor, quedaran com uns traïdors! En el nostre moment actual crearan l'ambivalència, l'ambigüitat, o "allò de la puta i la ramoneta", o que aposten per terceres vies reials, o que encara confien infantilment en l'Anti-Trueta, o que estan per aquesta antigalla del monarquisme, a més fruit a les espanyes d'una frivolitat dictatorial.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes