dilluns, 7 de juliol de 2014

Iceta

Ai Senyor! I quina pregunta més inspirada per fa 20 anys. "Vol Vte. que el Govern inicii converses...".
Pacte fiscal, Blindatge de... etc. Però on viu aquest senyor!
I s'atreveix a qualificar de nyap la pregunta pactada per una majoria parlamentaria!. Es necessita cara per menysprear d'aquesta manera!

Nyap per inviable? I doncs encara li queden a aquest senyor genuflexions davant el govern de Madrid fins aconseguir el que es dignin concedir?
Així doncs, cap consulta?, cercar encaix una altra vegada, ni esment d'Estat...? Això ja no és ni la tercera via, difunta.
Miri senyor! Amb la seva clarividència hi vagi vosté a Madrid. Per pur sentit de l'humor m'agadaria saber quins arguments hi portaria. I se li fessin cas li diria que aquest cas se'l posi on li càpiga, que el que Vté. menysté ja estem per una altra cosa.

O no s'ha adonat de les patacades que ja hem rebut, per aquest camí, o aquest Sr. practica política cega, maniobrera, mesquina, que violenta la veritat, qui sap per quins interessos o institnts. 
M'ha de perdonar Ramón Munné que escrigui aquestes línias després del seu article tan acurat. Tornem al FULL DE RUTA!

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Pere, coincideixo plenament amb el que dius, i molt ben explicat. El senyor Iceta o baixa de la figuera o no té vergonya. Se li ha de dir que el que proposa es diu Estatut del 2006 i ja està inventat... i superat!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes