dimarts, 5 d’agost de 2014

Tres de psicologia

1. L'àmbit de la politiqueria és molt propens a les projeccions massives. O si voleu a allò de la palla en l'ull de l'altre i no veure la biga en el propi. Unió va per la seva banda sense respecte per CDC, per això demana respecte a CDC.
2. Encara alguns entronitzen la diosa "Razón" comen els temps de la guillotina. Per exemple quan l'alcalde de Lleida Sr. Ros contraposa tercera via i independentisme, Tercera via racional i independentisme sentimental.
A banda que l'independentisme té poderoses raons, avui dia distingim entre racionalitat i raonabilitat. Entre adreçar-se només a l'intel·lecte racional o a la totalitat de l'experiència que genera ponderació, contemplació i sentit. No podem desplaçar la música, la poesia o qualsevol cerca de sentit com només "sentimentals". Avui fins les neurociències parlen seriosament de la intel·ligència del cor.

3. Ningú no és una illa. L'autenticitat de ser un mateix va indestriable amb el saber ser amb els altres.I això val per les persones individuals i pels grups.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes