dilluns, 29 de setembre de 2014

Rajoy dixit

I amb aquest rostre: Unes quantes inexactituds... o fal·làcies...

1. Espanya és nació, Catalunya una comunitat.
I el seu "territori" per sobre de la gent, per descomptat, oi?. I com que l'actual constitució no reconeix Catalunya com a nació és just que resti per sempre subordinada i sotmesa al imperio de la lei, oi?
Ni cita l'inútil eufemisme "nacionalitat", qe es varen inventar els "pares" de la Constitució. Ho hagués pogut fer ...
Ni consideració de l'estudi de mites, llegendes, costums i formes de vida dels catalans. Ni del que volen tanta gent, ni la majoria d'ajuntaments i parlament, ni la majoria d'institucions i entitats jurídiques que s'han manifestat ... 


2. Derivada: voten "sobre Espanya els espanyols", tots ells, no només els catalans.
Només és atesa la voluntat de ser espanyols, la voluntat de ser dels catalans no té lloc. Franco, Bauzà, Fabra, i l'immens PP ho signen. I les seves majories absolutes ho aproven des de la corrupció democràtica. 

3. "No hi ha democràcia sense llei".
Les democràcies generen lleis, però no a la inversa, Senyor Rajoy.

4. Qüestions personals?: El president de la Generalitat obre diàleg amb fets consumats.
Això també ha de ser raó pel dictamen del Constitucional? Evidentment que no, a banda les seves tergiversacions en dir això.

5. "El President de la Generalitat amb el seu decret: divideix els catalans, els allunya d'Europa i la resta d'Espanya i els perjudica greument el seu benestar." 
Baja! Convinguem que per això que ha rebut felicitacions de tantíssims catalans, fins i tot de gent que no el considerava capaç comportar-se com ho està fent. Horror  Sr. Rajoy no pateixi la vergonya d'exhibir davant Europa una Espanya amb tants gent insensata, irresponsable,  beligerant,.. o passiva i que accepta i aplaudeix el que els perjudica!
Governar és atendre la gent, o no?

6. "Artur Mas és “responsable” de ...  la ruptura dels llaços de germanor que han unit a Catalunya i Espanya durant tota la nostra llarga història en comú." 
Sr.Rajoy vosté no s’ha posat al dia després de la fi de la Dictadura, del que en ella s’estudiava en Història…No mereix ni Governar la seva Espanya.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes