dimarts, 21 d’octubre de 2014

QUÈ TENIM...

-Partits:

CDC
no es defineix per altra cosa que per la consulta i per la que ha presentat el govern. Independència? En Rull, en clar només ha manifestat que estan per l’Estat Català, així un dia . Volem saber d’una vegada per quina mena d’Estat estan. Un altre dia tot parlant de les eleccions, psrla de DUI, d'independència. Voldriem una declaració emanada del seu Consell Nacional, de CDC. I llavors veure si hauran de presentar-se a les eleccions separats d'Unió.

Unió, que forma part del govern: ni plebiscitàries ni Independència. Així ho ratifiquen públicament fins ara, parlant d'Unió, els seus dirigents.Particularment l'Espadaler, actual secretari general. Algú d’Unió discrepa amb claredat? De forma clara i pública?

Iniciativa.Verds: Manifestació el 9N. Independència, no se sap encara,

Unió i Iniciativa.Verds: llibertat de vot. Només faltaria! Quants explícitament els sabrem compromesos...?

La Cup i Esquerra: Independència i col·laboració amb la consulta.
-Unitat:

De seguir així, si l’objectiu és la Independència, haurem de votar sense més escrúpol, aquests darrers. No pretenem cap unitat per altres coses que no ajuden a l’objectiu principal. L’objectiu és la Independència del país, sobre les dretes o esquerres ja en parlarem un cop independents. 

No ens condicionarà el vot el fet que només les dites esquerres, estiguin per la independència.
La unitat que exigíem a la plaça Catalunya era per aquest objectiu. No altra cosa.
Els de la Plaça Catalunya treballem per aquesta Unitat.


-I van dient:

Homs:Qui convoca és el president”. Home, ja ho sabiem. Perquè no diu clarament que el President ja ha dit que la data no la veu important? Quina importància dóna al nostre clam?

L’Alícia: “els de la Plaça Catalunya no representen els catalans”. Ni ho pretenem. No representem els catalans. Som catalans. No necessitem representar-nos. Altra cosa és a qui i a quants representen els càrrecs polítics elegits democràticament.
Quina mena de català o catalana és, qui mai bada boca pel que fa a sotmetiments  injustos dels catalans? És que no n’hi han? Mai de la vida?

Mas: “llista i programa únics”. Si hi va CiU en llista única a unes eleccions, constarà en aquesta llista el compromís clar de la DUI? Si no és així que no assagin d’introduir en la llista única les preguntes de la consulta. No volem tal llista. No volem "enganxositat" temàtica per més consulta en unes eleccions. Oimés si abans de ser lliures ”hem de dialogar i pactar” amb qui ens sotmet i subordina. Absurd.

-Llistes
La unitat que volem no és per una llista que no estigui per la independència.

En tot cas, tant si és única, de partits o de persones, que sigui oberta. Que puguem escollir partits i persones clarament disposats a la Declaració Unilateral d'Independència. Una independència no subordinada ni pactada amb l’Estat Espanyol.

-Un clam
I-Inde-Independència-Ja!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes