dilluns, 6 d’octubre de 2014

Sant Tornem-hi !


Tornarem els catalans a exhibir més l'olla de grills que la unió davant l'adversari?

"Els matins" de TV3. Li ha faltat temps a la presentadora per entrevistar el dissident de la comissió creada per al 9N, mentre la presentadora assentia amb el cap a les raons que exhibia el senyor.
Entre els "tertulians" escollits un senyor protestant de la discreció que varen mostrar i demanar els partits pro consulta. La superior intel·ligència del tertulià arribava a dir que això és tractar d'immadurs els ciutadans. Caram! En guerra cal informar els ciutadans de totes les operacions que es facin per guanyar-la... i de pas és clar a l'enemic!

Però l'espectacle trist era veure en el programa de la Televisió Publica, i en aquest moment que estem vivint, discussions entre catalans, discussions inútils per cert, en lloc de la informació i motivació que cal davant els diaris gestos de l'adversari.

Afegeix la llegenda
En altre ordre de coses les filigranes partidistes d'Unió fan pena.

"Llibertat de vot", quina mesura per salvar les aparences. Quina contradicció! Com si tot vot en urna no fos intrínsecament lliure i anònim. I "Llibertat" dels militants per participar en campanya.

O sigui visca la indefinició i el no mullar-se. Això si L'Espadaler dient que ell no és independentista. Però senyor quina mena d'estat vol! Particularment quan tot seguit diu que les malifetes del Govern de l'Espanya l'empenyen per decantar-se...

 Ah! Tan il·lusionada l'Espanya sencera davant les perspectives de federar-se amb els catalans que tant estima.

Qui treballa en positiu:
L'ANC ja te en marxa un porta a porta que deixa a cada casa informació i presència que escolta.
Vàrem ser a Badalona uns col·legues  d'aquest. Bloc. I viviem en positiu durant tot un matí que ara sí: La gent és la força de Catalunya!

Catalans! Catalunya!!!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes