dimarts, 3 de febrer de 2015

Procés, Processar, Procedir... ?

Som humans. Aprenem a viure. Aprenem a exercir sempre seny.  Privadament i Col·lectivament. No sempre amb èxit. Aprenem a caminar i a viure els nostres processos...
1- El "Procés de Transició Nacional" per alguns transita cap al processament judicial. No només per les portades informatives o de safareig dedicades a la corrupció. No només per atacs o per la recerca d'altres justícies per part de determinats partits.
comissió2- El Parlament que exerceixi poder legislatiu. Els tribunals poder judicial. Hi ha una comissió parlamentària que, volent o sense voler, està agafant formes de poder judicial. Amb indefensió davant de testimonis que escampen malvestats per venjança, safareig, publicitat per l'ego, o d'altres mesquineses. I tot fet públic fil per randa en els documents del parlament, youtube i tutti quanti. També és trist veure cares de divertimento o la riota d'algún testimoni després d'haver escoltat o dit coses ben greus.
3- El fet per a mi és que tota aquesta primera plana de corrupció allunya dedicar totes les energies possibles i necessàries en el moment actual al més important: caminar fermament, convençudament, acuradament, sense pauses ni treves, cap a la llibertat de la Nació.
4- Tenim sortosament al país gent que construeix sense descans la llibertat que tindrem. Vivint ja ara i aprenent a viure processos de respecte, dginitat i honestedat. També fent-se càrrec de les pròpies ombres. Visca aquesta Catalunya.

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Excepcional descripció del esdeveniments, Pere.
Molt ben dit! ho hem de fer arribar a tot arreu!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes