dilluns, 18 de maig de 2015

24 M

Ja ho tenim aquí. Un pas endavant més.

Uns apunts:

-Una vergonya seria per Barcelona que una persona clarament ignorant i aliena respecte a la independència i al significat de nació ocupes l'alcaldia. I de bracet amb aquells i amb el suport del de la cueta. I vigilin que després de la Bastilla va venir la Guillotina. Reivindicació sola mala cosa.

-Com els "islamistes"?: Tinguis la cultura que tinguis, el pensament o l'opinió que et plagui o per convenciment, de no coincidir amb aquesta persona, ets condemnat per mafiós o del bracet del de la cua et proclama "casta" a extingir.

-Ciudadano's omple les seves llistes amb no importa qui, fins "gentussa". La qüestió doncs, no és ni ideologia, ni coincidència en programa, és anar contra els que ara manen i guanyar poder.

-Sr. Jordi Sánchez, Consensuï opinions abans d'emetre'n una de seva, com ara acaba de fer sobre la DUI. Ja ho decidiran els diputats elegits això. I el quan i el com. No eterns processos constituents.

-Una cosa és llista única i una altra anar dispersant el vot independentista. Donem suport als clarament independentistes actuals que ja tenen amb certesa vots ben significatius.

-NO és l'hora de dretes o esquerres. L'esquerra genuïnament és l'alliberament  de l'abús de poder. Alliberem-nos tots plegats de l'abús d'aquest Estat que ens sotmet i subordina indignament.

-No oblidem tots plegat que la independència s'exerceix i es viu dia a dia, No és un pastís que es prepara, ni una transacció subjecta a pactes. És un determini ja decidit per dignitat.

I gràcies si heu arribat fins aquí. Escoltaré els vostres comentaris.
I us invito a visitar també www.acrid.cat

Pere

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes