dijous, 30 de juliol de 2015

ALBIOL VOL DIVIDIR CATALUNYA

Dividir els catalans, dividir Catalunya, partir-la en dos. És del que se'ns ha estat acusant als catalans pel fet de voler aconseguir la independència. "No volen dividir el país", diuen alguns.

Doncs ves per on, un dels que ens ha estat acusant d'això, en Xavier Garcia Albiol, va i afirma que el sentiment que representa el PP: "Representa tots aquells que ens sentim molt catalans, però també molt espanyols". És a dir, a mi no em representa ni ,pel que diu, em vol representar.

Resultat d'imatges de ALBIOL elpunt AVUI
ElPuntAVUI.cat
Me'n faig creus de la divisió que està creant en el nostre país!!?! Ens divideix entre els que se senten catalans i espanyols i els que no ens hi sentim!? I ho diu en públic, en el primer acte públic després de ser anomenat candidat a les eleccions del 27S. Quina poca delicadesa, voler-nos dividir, trencar el país, esgrimint el tema del doble sentiment de pertinença.

No seria més fàcil deixar estar el tema, que qui vulgui ser espanyol que ho sigui i qui vulgui ser català que ho sigui. Cadascú com vulgui a casa seva, i bons veïns! jo li ho recomano. Si us plau, senyor Albiol deixi de provocar el trencament del país.

1 comentari:

Pere Segura ha dit...

Absolutament d'acord.
Eb Psicologia es parla del mecanisme de projecció. per exemple: penjar a l'altre les pròpies misèries. Ens acusen de dividiri enfrontar catalans, i catalans i espanyols: exactament el que assajan de fer.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes