dijous, 23 de juliol de 2015

LA BUIDOR PROPOSITIVA D'ALBANO-DANTE

Aquest matí a Catalunya Ràdio li feien una l'entrevista al candidat de Podemos, Albano-Dante Fachin. Quan li pregunten sobre la seva postura el 27S relativa al procés d'independència, l'entrevistador/a li comenta que com que ells diuen que no són del "SÍ" ni del "NO", aleshores què proposen?

Resultat d'imatges de albano dante el punt avui
ElPuntAVUI.cat

Aquí l'Albano es queda 3 llargs segons mut i després "contesta" en una llarga i buida resposta que dura minuts: crítiques a uns, crítiques als altres, no som del sí i no som del no, cal parlar, s'ha de veure, creiem que hi ha un camí... En resum: CAP PROPOSTA.

Resultat d'imatges de parlar per no dir res
blocs.mesvilaweb.cat

Aquesta manca absoluta de propostes els situa en el total immobilisme, és a dir, en el conservadorisme a ultrança. Cal que es defineixin. Si el SÍ és moure's, canviar i el NO és quedar-se com estem, és clar que la postura de Podemos és immobilista.

l final de l'entrevista l'Albano ho torna a provar. Ja té la proposta concreta: "intentarem buscar camins per afrontar els reptes" als quals s'enfronta el poble català des del punt de vista nacional.

Moltes gràcies Albano, ara ja tenim clar quines són les propostes vostres! Paraules buides, frases fetes, CAP PROPOSTA.
Una veritable vergonya!

Resultat d'imatges de teresa forcades el punt avui
ElPuntAVUI.cat
Procés Constituent travessen ara un delicat moment de crisi. Estan temptats per la mateixa confusió que pateixen l'Albano i companyia. Fa pocs dies jo els preguntava, quin estat vol constituir Procés Constituent; l'espanyol o el català? Heus aquí la seva resposta:
Evidentment, van respondre tirant pilotes a fora. Jo els he contestat que primer cal constituir un estat i després fer-lo com volguem:
De moment no tinc resposta.

Les dues anècdotes, mostres com els costa de definir-se a Podemos i a Procés Constitiuent. Què els fa tanta por? Se senten espanyols i llestos? Tenen por? Estan molt desorientats??

Personalment crec que Procés Constituent pateixen  la típica confusió provocada per les paraules amables vingudes del costat del "policia bo" de l'estat espanyol. Sembla increïble que caiguin de quatre grapes en aquest repetitiu engany. Confio que aquest cop se n'adonin a temps i ens ajudin a constituir l'estat català. Els necessitem.
Així sigui!

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes