diumenge, 19 de juliol de 2015

PODEMOS o "PUEDEN"

Els de Podemos sembla que tenen patent de cors per dir el que vulguin que sembla que els hem de riure la gràcia. 
Tant se val que no tingui cap sentit com que sigui contra la llibertat de Catalunya, com que ho diu Podemos, està bé i fa gràcia.

Resultat d'imatges de podemos el punt avui
AfegeixElPuntAVUI.cat


Vejam dues bestieses recents:

- la candidatura que fan amb ICV i, sembla, amb Procés Constituent, i que han batejat com a Catalunya sí que es pot, aposta per un procés constituent que s'inicia el 27S. Diuen que l'objectiu és la construcció de la república catalana, "tan compatible amb un horitzó independentista com amb un de federalista o confederalista". Aviam, se'n riuen o se'n foten? La constitució d'una Catalunya comunitat autònoma d'Espanya seria la mateixa que la d'una Catalunya independent??? O van molt despistats o menteixen

- fonts oficials de Podemos de Catalunya van criticar el "procés" dient que s'ha convertit en una cosa excloent per a Podemos i d'altres partits que "no renuncien al dret a decidir". Com sempre el mateix equívoc, intencionadament camuflat. De quin dret a decidir parlen, del del poble català o del del poble espanyol?

Ara sembla que Procés Constituent es vol prendre una setmana més per reflexionar si s'afegeix al pacte. celebro la reflexió. i els convido a respondre la pregunta:

Quin estat vol constituir Procés Constituent, l'espanyol o el català?

I si em permeten una opinió: sou catalans, ajudeu-nos a constituir l'estat català com tots decidim.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes