dimarts, 29 de setembre de 2015

28 de setembre

Avui comença una nova etapa:-Els partits que puguin governar a Espanya són aquí clarament en contra nostra o amb foscors per representar la nostra identitat. Evidencien que Catalunya no és Espanya.

- Ja es declaren "oposició" a
l Parlament els que són del no absolut, els que defensen "España" tal qual a Catalunya, i parlen castellà al parlament. Defensaven que les eleccions eren només autonòmiques, però com que aquestes no els convenen en demanen unes altres. S'atreveixen a dir que representen la majoria dels catalans. 

-Pretendre
 canviar Espanya ha fracassat.

-Barcelona la Província més perjudicada
 per les circumstàncies que han impedit viure i donar a conèixer la nostra identitat. És on tenim el problema i ens haurem de dedicar.

-Comencem la feina i acabem-la aviat.

-El President va posar les urnes el 9N i té tot el mèrit de convocar aquestes per avançat i fer-les plebiscitàries. Mereix i cal respectar el pacte de Junts pel SI per fer-lo president. La CUP no s'ha d'afegir a tots els de l'altre banda que pretenen fer-lo boc expiatori de tot plegat. El govern de concentració cal que accepti la seva Presidència. Ho pot fer sense atribuïr-li res del passat, que ni els tribunals s'hi han atrevit. No tot comença de nou sense comptar el que i el qui ha ajudat a arribar aquí. No es moment de divisions i discusions que l'enemic encara dispara.  


- I comencem a viure una Renaixença del s.XXI.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes