divendres, 18 de setembre de 2015

El portaveu de la Comissió Europea ha dit...

El  Portaveu de la Comissió Europea ha dit…

Atenció corre la part de la notícia que no es publica... me l'acaben de comunicar els companys d' Independentistes.cat.Qui ho ha dit és Margaritis Schinas, portaveu del president de la Comissió Europea, que ha reiterat que "si una part d'un estat membre deixa de ser part d'aquest estat perquè el territori es converteix en un país independent, els tractats ja no s'aplicarien a aquest territori". Bé, doncs ara ve la bona. Margaritis Schianis, d'origen grec, està casat amb Mercedes Alvargonzález, asturiana, militant del PP i cap de gabinet del president del grup popular europeu. Apa, ja ho sabeu. I que circuli, a veure si ens quedarem només amb la primera part de la història...

Vejam, ara a propòsit de la part que primer ens han comunicat els "mitjans"

1.- Europa no és la Unió Europea.


2.- A Europa hi ha paísos que o no hi són o estan com i en el què volen.
3.- Hi ha paísos Europeus, tant europeus com el Regne Unit,
  que es plantegen abandonar la Unió Europea. I siho fan seguiran sent europeus
4.- Del Sr. Junker i d'aquesta Europa dels Estats, que es defensen una als altres, de genolls davant poders que els condiconen i "dicten", ... tant de bó que si ens "admeten", no sigui per agenollar-nos també, sinò per canviar-la. 

5.- Junker & company defensen Espanya: que no perdi la menjadora (Catalunya), i el seu gran problema de pertanyer a la Unió si ens independitzem. Espanya i Europa tindrien que afrontar problema gros que només Catalunya independent els podria arreglar.
Vull afegir. Si ens interesa estar a la Unió, cap preocupació:
 

1.- Si sortim per una porta per "reglament", entrarem tot seguit per una altra. Que els interesa.
   A la Unió i al munt d'empreses, (el diner no està per orgues), amb interesos que tenen a Catalunya, i que continúen amb els seus interesos, a banda del procés. 
2.- Vergonya y corrupció política dels miserables que aprofiten la dita del comisionat europeu per fer arribar l'aigua al seu molí, no a Europa, ni a Espanya, ni a Catalunya, al seu partit, que va esdevenint partidet i  té perill de quedar-se sense aigua.
3.- O vergonya d'aquest nou populisme demagògic que ni vol entendre ni deixa que la gent ocupada en sobreviure i tal vegada desinformada entengui.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes