dissabte, 19 de setembre de 2015
Xantatge... Fainé, Oliu % company.


Fainé (Isidro)

La Caixa de Pensions per a la Vellesa i Estalvis
, va ser fundada l'any 1904 per diverses institucions de la societat civil amb fins benèfics.
 Ara "La Caixa" i  CaixaBank, està refundada per benefici propi (d'aquest senyor i de la banca). Presidida per aquest Senyor, que també ocupa: Presidència de la
CECA, presidència d' European Savings Banks Group, presidència de la Confederació Espanyola de Directius i Executius, Més les vicepresidències de Telefònica, Abertis, Repsol, i Societat d'Aigües de Barcelona... etc.

Oliu (Josep, fill de Joan Oliu)

President del Banc Sabadell
, fundat el 1881 per empresaris i comerciants per financiar la industria i proveïr-la de mitjans (llana i carbó)... Ha crescut amb absorcions i "Opas"... entre altres coses accionista d'Antena 3 i membre, com CaixaBanc, el Grup Godó, Planeta, etc. fins a 34, del Fòrum Puente Aéreo, el lobby que preten manar i manosejar en qualsevol mena o entitat de poder ....

Aquests Senyors
, que gairebé han prostituït l'esperit fundador i el caràcter de les seves Institucions, ara s'han afegit, amb sonor protagonisme, a les amenaces i arguments de la por, acòlits de l'estratègia espanyola contra la nostra llibertat. Qui tingui calers de qualsevol mena Ja va sent hora de treure'ls i posar-los a d'altres bandes, que ni han, o fins i tot a sota de la rajola! No en mans de botiflers o traïdors o membres del diner apàtrida.
 

.......
O deixeu-los com us plagui.
A banda dels diners ja estem vacunats davant d'aquestes amenaces. Al cap i a la fi, si volen fer la guerra del francés, els podem véncer amb un timbaler enfilat a un turonet: te per nom "democràcia".
        

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes