diumenge, 11 d’octubre de 2015

Ja n'hi ha prou, per dignitat!!

 - I anem escoltant: "No serà fàcil", "Optimisme moderat", "Al final s'entendran"...  No volem estar expectants de si us enteneu o no. Espectacle indigne de vosaltres i de tots plegats... ...JA N'HI HA PROU!
  Us tancaríem en "Conclave". No sortiu a fer declaracions de part.
Sortiu amb  una ferma declaració conjunta, sobre l'aconseguiment de la independència. I com més aviat millor

- No volem condicions a la independència. Com quan es diu: "Jo vull la Independència si és popular o assembleària" o "La vull només com jo penso en la justícia" o ...
Sortim de la presó, de la submissió i sotmetiment. Sortida de la presó, però a condició que no es prepari amb tal o qual senyor? I si resulta que aquest Senyor ens ha fet el forat de sortida, en el que ja s'ha participat?

- El gran nombre de vots democràtics d'un poble, que no d'un partit, haurà de doblegar-se a posicions que ens recorden dictadura del proletariat?
 Ara "coral"?, Govern de concentració. Conduirà la sortida de la presó.      Aquest govern, no una persona,consensuarà i ordenarà les responsabilitats de cadascú.
 Les eleccions no han estat autonòmiques, les conseqüències tampoc: no només la CUP, també Junts pel sí, no es mouen en versió autonòmica.

-Uns i altres voleu comptar amb el poble i sou poble, i el representeu. Tots dos heu afirmat que unes noves eleccions, només les volen els adversaris.
  Ser i tenir. Sentim parlar només de tenir tal governament i justícia social.
Som, en formes de vida, cultura, parla, formes de crear riquesa, identitat, creativitat També necessiten ser en llibertat.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes