dimecres, 7 d’octubre de 2015

No més eleccions, No després de les generals, No un altre referêndum

- Srs  de Junts pel SI i CUP:
Cap aturada al procés: La independència: La primera i imprescindible situació, com a País, com a primera "necessitat social", com imprescindible per millorar-ho tot.
El president Mas és qui ha posat les urnes el 9N, i ha convocat les eleccions com a plebiscitàries. I se l'ha jugada. Qui parla de possible mort política? 
Una "Coral"?: director i melodia acompanyada harmònicament per veus diverses en l'escala musical ... Algú ho oblida.
Si algú, condiciona la independència, imposant el seu criteri d'una determinada Catalunya independent, o amb l'afer de persones, en aquest moment històric, i dilata el pacte destorbant el procés, de manera que hagin d'haver noves eleccions, ho considerarem xantatge i tingui per segur que serà tingut per traïdor per tots els que hem posat la nostra vida en acció i manifestacions.

- Alguna gent, alguna tertúlia torna a parlar de Referèndum. Que vista la situació el "gobierno de la nación (?) i Europa veient quina els cau a tots plegats faran per que es pacti un referèndum

 - Srs. Ja hem fet el plebiscit. No volem cap referèndum. Vindrà la trampa dels vots que no tindrem si continua l'ambigüetat en determinats partits. I amb la trampa d'una pregunta a favor del NO. I amb la trampa d'un país que encara no ha pogut regular amb normalitat la integració dels vinguts a Catalunya des del temps del franquisme.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes