diumenge, 27 de desembre de 2015

CUP ASSEMBLEARIA?

Ja és curiós el resultat de tot un dia de treball (?), aquest 27. Se'n parlarà. Uns comentaris per començar:

1. Entre tots ho hem de fer tot i tots ho fem tot... per això no arribeu enlloc.
2. Si només el vostre estil assembleari (?) és democràcia, ara resoldreu aquest estrany i sospitós empat tècnic sense democràcia?
3. Dubtós resultat sense admetre observadors o interventors aliens a vosaltres en l'escrutini.
4. Estranya democràcia la vostra que no admet la diferència de vots entre JxSI i vosaltres, i lloeu els vots assemblearis.
5. Ara la coherència seria admetre una abstenció, perquè sou uns "tan si com no".
6. Incoherent dir que voleu la independència, si només l'accepteu en cas d'aconseguir una república d'esquerres. Preferiu romandre en la presó del sotmetiment i subordinació, si el món que trobeu en sortir no us agrada?
7. Amb la vostra extrema "rebel·lió", fins i tot contra fer servir el plural "homes" referit a persones humanes, ens surt la inefable Gabriel parlant de "dones" per substituir-lo... I anuncia que JxSI no ha obtingut suport majoritari. malgrat informar de l'empat. Hauria d'afegir que la proposta de rebutjar la investidura tampoc.
8. I quina alçada periodística té el Sr. Baños parlant de la diabòlica del números, equiparant els d'avuí i els del 27S?

9. Ara tocaria que la mesa del parlament convoques investidura i que els independentistes obtinguin com a mínim majoria simple en segona votació, amb l'abstenció coherent dels "tan si com no"?. Passarà?

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Tot plegat crea mes dubtes dels que resol.
- quanta gent creu de veritat l'empat?
- saben la gent de la CUP q les eleccions on es decidirà si la republicà catalana es de dretes o esquerres seran les eleccions constituents q s'han de convocar d'aquí un any després de proclamar la independencia?
- saben, doncs, Juntspelsi i les Cup que han de proclamar la independencia abans d'una any?


I un apunt semàntic. Assemblea NO és sinònim de Democràcia. No ho és. Tampoc n'és antònim. Són coses diferents. De la mateixa manera que un sistema representatiu (assemblea de compromissaris, consells nacionals,...Parlaments!, eehhh? Parlaments Parlaments..., que un parlament com aquell on la CUP té 10 representants NO és assembleari) tampoc NO és sinònim ni antònim de Democràcia.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes