dilluns, 4 de gener de 2016

Perdem llast (aquests cuperos), ànim tenim més impuls

Senyor Sergi Saladié, no confonguem: Una cosa és ser obstacle pel procés, cosa que no ho és el Sr. Mas, i altre ser obstacle per la CUP. Sra. Gabriela, JxSI ha mogut prou fitxes, Vostès només han mogut exigències, acusen altres d'immobilisme quan des de l'inici no es mouen del tossut i visceral "Mas No". Gràcies a ell que va convocar el 27S són on són, i d'això no en parlen. 
I la resta de l'espectacle i del "canvi d'escenari" ... 
Que volen que els digui, em va semblar veure una posada en escena de certa fatxenderia, poca educació en l'atenció a periodistes, cert menfotisme i improvisació i disc ratllat, un parlar entre vostès obscè, representar només part de la CUP ... L'independentisme, sense vostès perd llast, volarà amb més força.

La CUP ens han decebut. A tots els que creiem en els "72", també a molts que els van votar. No en sabíem prou de la CUP, tampoc de qui remena cireres endins. Però podem tenir més volada: Sense aquests tindrem les coses més clares: ara independència, objectiu incondicional, i en la república ja parlarem d'altres temes.
Animem-nos a votar partits que tinguin clar i net l'objectiu. Ara junts o sumats podrem fer majoria absoluta.


Ai Senyor, permetin-me comentar ara amb un cert to d'esbravament: 1. Ja és curiós que la votació final de la gran sessió de desempat fos: fem fora a Mas d'aquesta manera o d'aquesta altra... 2. On queden, en la "pseudo-democràcia" del seu "assemblearisme" peculiar, la reunió anterior de l'"Empat", i el vot de les assemblees locals... quan guanya el "politburó"?. I vostés perdonin...

1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Per dir no a en Mas, de moment diuen sí a en Rajoy.
Jo crec que ara per ara, tenim 72 ( o potser 71) responsables que encara no tinguem govern que apliqui el full de ruta que tenien en el programa.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes