diumenge, 13 de març de 2016

... comentant l'entrevista al Sr.Homs...

M'agradaria que consideressiu els comentaris que hem fet alguns a l'entrevista:

http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/949467-lel-ltenim-pressar-es-una-actitud-antipoliticar.html?cca=1Com ara:

#4 PERE SEGURA FERRER
Ja m'agradaria que "CDC" fos la primera en deixar de pensar en termes electorals. Ja m'agradaria que no reduís la logística a estratègia i aquesta a tàctica. O què volia dir el que els que votin NO en un referèndum poden integrar-se a CDC? Perquè recular a termes eufemístics i fal·laços? Com aquest sublim "sobiranisme ampli"? Menysté el testimoniatge de tants que ens la jugàvem per Catalunya?. Donin's les gràcies als que vàrem salvar molts mobles durant la dictadura i després. Reduïr la política a marqueting, això és antipolític.

#7 PERE SEGURA FERRER
Parlant de testimoniatges. Ja m'agradaria veure els mossos parlant en català, com aquests que aquest matí havien deixat els cotxes sense vigilància al carrer per fer un bon esmorçar... en castellà. Ja m'agradaria que els ciutadans coneguessin els sous que paguen, per exemple a una "mandamàs" de Catalunya Ràdio, que doble el sou del President de la Generalitat, segons sembla. Ja m'agradaria que es fes complir la llei de normalització lingüística... Ja m'agradaria que mentre s'exigeix compliment de pactes, justament "of course!", CDC complís amb el compromís de "Junts pel SI"... Ja m'agradaria...
#3 ARREGUI MORENO
Un cop més la cantarella de que no arribem al 50% dels vots. Que potser hem fet El Referendum i jo no me n'he enterat???? Doncs per contradir el senyor Altimires i Ros de Granollers, mentre hi hagi polítics en un partit que no parlin clar i objectivament, aquell partit no pot ser bo pel país que pretén governar.

... ... ...

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes