dissabte, 12 de març de 2016

Referèndum? Xevi Xirgo, Santiago Vidal, Francesc Homs ... i més

Només invito a llegir, comentar i fer-ne crítica el comentari que li vaig fer al Director de l'Avui... :

http://www.elpuntavui.cat/opinio/article/8-articles/948708-el-referendum.html?cca=1

#7 PERE SEGURA FERRER
Referèndum? 1.Una Nació no pot dependre del que li deixin fer o no foranis. Oimés si aquests l'han sotmesa i subordinada indignament. 2. Catalunya no és Escòcia. Allà la població no és com aquí: de fa ja llarg temps ens han impedit poder mostrar què és Catalunya als vinguts d'altres terres o països. 3. No és mostren igualment independentistes el Sr Puigdemont (de pedra picada...) i el Sr. Mas. Refundar CDC, pot contradir l'objectiu de "Junts pel SI" on hi és? (Emprant eufemismes, com "sobiranisme ampli", i integrar federalistes, confederalistes, "dreta decidir no se sap què", i tutti quanti...)
I  avui... :
http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/949218-rull-perfila-la-candidatura-del-sector-renovador.html?cca=1
#3 PERE SEGURA FERRER
"Junts pel Si":objectiu la independència. CDC, Mas, Rull ahir: a CDC s'hi poden integrar els que votarien NO en referèndum. CDC forma part de "Junts pel SI", coherència? Refundar o retornar a temps vells o no tant vells? Al "ni carn ni peix"? Als eufemismes, com ara aquest sublim i fal·laç "sobranisme ampli"... L'independentisme per a la intimitat... Com l'Aznar i el seu parlar català?

2 comentaris:

Ramon Munné ha dit...

En la mateuxa linia Pere, has llegit:


http://www.bernatdedeu.cat/2016/03/ridicul-dartur-mas/

Pere Segura ha dit...

No ho havia llegit. Compertament d'acord amb el que afirma

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes