dimarts, 19 d’abril de 2016

I ara el Sr. Omella

Sr. Bisbe Omella: O menteix o no se n'assabenta del que pasa a casa seva, amb això de que "només els ajuden una miqueta". La Conferència Episcopal és l'accionista pràcticament única de la COPE, i posseiex més del 60% del canal 13, absolutament contraris als interesos de Catalunya, i que com Vté no saben quin país és Catalunya. A més hi posen més de 10 mil·lions a l'any.

I perquè se li acut pontificar que "Catalunya no ha de tenir Conferència Episcopal"?. Contra l'opinió majoritària dels creients del país! Encara no ha tingut temps ni dignitat per poder adreçar-se als fidels en català en les "homillies"?

Demanarà als fidels que no pequin votant independència? Acabarà demanant que preguin pels pecadors que la volem? Arribi o no a tot això, dimiteixi!
 
Miri, el que Catalunya no és mereix son les conxorxes de la carcúndia capellanesca, la que fa que per ocupar la arxidiòcesi de Barcelona, tríin un Sr.de fora, i que a sobre acumula justificacions impertinents o cíniques per continuar. Vàgi-se'n!!!


1 comentari:

Ramon Munné ha dit...

Pere,
un dels millors escrits des de fa temps. Estraordinàriament ben expressat. Demana, a crits, la resposta del bisbe Omella.

Li ho intentaré fer arribar

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes