diumenge, 8 de maig de 2016

Colau, Rabell i Domènec: por a decidir?La Colau, en Rabell i en Domènec es declaren obertament partidaris del dret a decidir i d'un referèndum pactat amb l'estat espanyol. Més enllà d'aquí, estan còmodament instal·lats en la total indefinició.
Un referèndum que sempre ha rebutjat l'estat espanyol i que encara rebutja la majoria més que absoluta de parlamentaris espanyols. Aquest referèndum, a Espanya, el defensen, certament, els companys dels esmentats Colau-Rabell-Domènec, el defensen Podemos. I ho fan, cal dir-ho, amb força claredat i valentia, amb els costos i beneficis que els reporta fer-ho així, però també sabent que, com que són clara minoria, la seva promesa no passa de ser discursiva.
Resultat d'imatges de españa pablo iglesias
onemagazine.es
Però per a incomoditat de Colau, Rabell i Domènec, els companys de Podemos han anat més enllà i, com s'escau a un polític i per a tranquil·litat de l'electorat espanyol, han fet publica la seva posició en aquest hipotètic referèndum. Han dit ben clar que ells votaran que NO, que no volen la independència de Catalunya.
Un cop Podemos ha fet públic el seu posicionament pel que fa a la independència, volem que Colau, Rabell i Domènec passin del dret a decidir a "decidir-se" i diguin si votaran que SÍ o que NO en el referèndum que defensen, si estan o no a favor de la independència de Catalunya.
Ah, i si la seva resposta fos que "no es posicionen, perquè entre els seus hi ha gent partidària de la independència i gent a favor de continuar a Espanya", doncs aleshores que siguin conseqüents i que deixin sempre llibertat de vot en les votacions relatives a l'execució del full de ruta per la independència. No com fins ara que han dirigit el vot, molt freqüentment en contra d'esdevenir un estat independent.
En resum amics, decidiu-vos i feu-ho públic. El país i el moment històric i polític ho demanden.

Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes