dilluns, 27 de juny de 2016

Davant el panorama

Per començar set coses, i "continuarà". Avui sobre els "Si se puede". Els "comuns". Eufemisme: mal reciclatge d'un "comunisme" passat de moda?

1. Catalunya no és Espanya.
2. Haurien d'actuar amb menys politiqueria els que "no han pogut" i començar a recitar el "NO SE PUEDE".
3. I diuen que viuen agermanats amb gent de l'estat. Aquí deuen tenir cosins,
4. I diuen que han guanyat aquí perquè tenen la força de la gent (???), no com els altres que tenen diners i aparell tecnològic. Quin menysteniment cap als altres!
5. Que són el futur i l'alternativa a ... Convergència! Un altre somniat "sorpasso" per governar la Generalitat? Doncs si, això han assenyalat, i que representen les classes mitjanes i treballadores. (!!??)
Que ocuparan espais transversals més enllà dels partits...
6. I diuen que "estan contentes", que tenen carrera de fons...
7. Però no són autocomplaents, no. Vaja, després d'aquestes afirmacions diuen que hauran de treballar més, i que no ells, els seus aliats són els que no han tingut el resultat que esperaven. Que no anaven "de bracet" en els cartells la Colau i l'Iglesias?

Vaja, si això no és "Gastar fums"...
Haurien de repensar que no els convé "anar per mals camins" com tampoc els plantejaments que avoquen a "somniar truites". No es tracta, senyors, de "sí se puede", es tracta de Catalunya lliure de tota subordinació indigna. Vinguin amb nosaltres, no cal que tustin a la porta amb un "se puede?", les trobaran obertes.

Esperem "que no facin els ulls grossos" ni "el gata mauxa" amb tot el que ha quedat sobre la taula:
Una vegada més: que Catalunya no és Espanya.
Esperem que la Colau exerceixi d'alcaldessa de la Capital de Catalunya, no té per què continuar movent tant el cap exercint d'alcaldessa d'una "Importante Ciudad Española"

(Les dites són de "La CATALUNYA PINTORESCA, per Xavier Nogués". Salvat-Papasseit, Llibreters, 1919)


Títol

Visualitzacions de pàgina l'últim mes